Vrije Wilg - HSlijp advies

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Vrije Wilg

Diensten > Steenvlinder projecten

U heeft interesse in een kavel in De Vrije Wilg.

Een huis in De Vrije Wilg heeft geen gasaansluiting. Is dat een probleem?
Nee. Het is de kans om uw wooncomfort op maat te maken in plaats van het vaste stramien van een cv-combiketel voor warmte  en warmwater.

U creƫrt uw eigen gasloze, kooldioxide vrije, verwarmingsinstallatie, met naast warmte een optimaal gezond binnenmilieu.
Dit doet u met de voor u juiste combinatie van oplossingen voor isolatie, verwarming, warmwater, ventilatie en niet te vergeten koeling.

HSlijp advies helpt u graag in een gesprek met het maken van de voor u juiste keuzes.

HSlijp advies helpt u graag bij het realiseren van uw droomwoning.
Hiervoor bieden wij u de volgende mogelijkheden:

Ontwerp en bouwbegeleiding:
U heeft een duidelijk idee van uw droomhuis. HSlijp advies helpt u om uw idee op schrift te stellen als opdracht voor de ontwerper. Daarmee geeft u de architect een goede richtlijn en heeft uw een instrument om uw idee, de kwaliteit en het budget te bewaken tijdens het ontwerp en tijdens de bouw. Lees meer ...

Energieconcept:
Nederland wil energieneutraal worden. U ook! HSlijp advies zoekt met u naar de oplossing voor uw energieneutrale huis met een combinatie van isoleren, verwarming, koeling en misschien wel direct de laadpaal voor uw elektrische auto. Lees meer ...
Kontaktverzoek

Ik wil graag een oriƫnterend gesprek over ontwerp- bouwmanagement, kosten-, kwaliteits-, voortgangsbewaking en een energieneutrale woning. 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu